Franse Ardennen
Deze Deal is helaas niet meer boekbaar!
Franse Ardennen
Deze Deal is helaas niet meer boekbaar!

3 of 4 dagen in de Franse Ardennen incl. welkomstdrankje en upgrade

In het midden van de Franse Ardennen, in een mooie omgeving, omringt door de legendarische bossen, ontvangt het hotel Saint Hubert je in één van de oudste dorpjes van de streek: Haybes, een schilderachtig dorpje ook wel 'Haybes la Jolie' genoemd. Geniet lekker van de rust en natuur. Hier in het hart van de Franse Ardennen worden idyllische dorpjes omringd door kilometers aan bossen die tijdens de winter een prachtige omgeving vormen voor lange wandeltochten. Stap je liever op de fiets? Volg dan 'De Groene Weg' door de schitterende Maasvallei, dit fietspad van 83 kilometer voert je langs de Maas van Givet bij Dinant tot aan Charleville-Mézières.

Daarom is dit een goede deal:

Alle

Alle

26.63 km

Steden

Rue La Ringe

Dit knusse en gezellige dorpje is gelegen in het hart van de Ardennen. Met de ligging in de vallei van de Semois is het een perfecte bestemming voor prachtige wandelingen.

Charleville-Mézières

Charleville-Mézières

27.64 km

Steden

Pont D'arches

Charleville-Mézières, de fraaie hoofdstad van de Franse Ardennen, is al sinds de middeleeuwen hèt handelscentrum tussen Frankrijk en Noord-Europa.

Het Huis van Sax

Het Huis van Sax

31.5 km

Bezienswaardigheden

Rue Adolphe Sax 37

Adolphe Sax, de geniale uitvinder van de saxofoon, beschikt in zijn geboortestad Dinant over een ruimte die volledig aan hem gewijd is. Geen museum, maar een centrum waar zijn leven en werk belicht worden.

Dinant

Dinant

31.54 km

Steden

Dinant

De stad ligt prachtig ingesloten tussen de Maas en het omliggende heuvellandschap. De stad heeft tijdens de middeleeuwen en de eeuwen erna altijd een belangrijke rol gespeeld bij de verdediging van de Maas. Hiervan is de citadel van Dinant nog steeds het levendige bewijs. Tegenwoordig staat de stad voornamelijk bekend als de geboorteplaats van het abdijbier Leffe.

Citadel van Dinant

Citadel van Dinant

31.59 km

Bezienswaardigheden, Cultuur

Place Reine Astrid 3

Hoog boven Dinant vind je de citadel van Dinant. De citadel is te bereiken vanuit de stad via een 408 treden tellende trap of met de kabelbaan. Leuke aanrader: volg in de citadel een rondleiding met een gids, deze duurt ongeveer 50 minuten.

De abdij van Leffe

De abdij van Leffe

32.11 km

Bezienswaardigheden

Place De L'abbaye 1

De abdij van Leffe ligt net iets buiten Dinant in het dorpje Leffe. Deze abdij is hier in de 12e eeuw gesticht door de norbertijnen van Floreffe. Vanaf 1240 heeft men hier het Leffe bier gebrouwen.

Le Saint Hubert

Le Saint Hubert is gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie, omringd met bossen en legenden in de regio Haybes. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast kun je in het hotel gratis gebruik maken van Wi-Fi en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Kamerfaciliteiten
  • Telefoon
  • TV
  • Toilet
  • Douche

Diensten
Huisdieren toegestaanJa, op aanvraag
Huisdieren toeslagOp aanvraag
ParkerenJa
ParkeerkostenGeen
Wi-FiJa
RookvrijJa
Wi-Fi kostenGeen

Receptie
Check-inVanaf 14:00 uur
Check-outVoor 12:00 uur
Openingstijden11.00 - 21.30 uur

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.66 p.p.p.n. Deze moeten worden voldaan in het hotel.


Hotelfaciliteiten
Bagage-opslagJa
TerrasJa
RestaurantJa
LoungeJa
FietsverhuurJa

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookunited B.V. van toepassing

Franse Ardennen

Le Saint Hubert

Le Saint Hubert

Franse Ardennen

Le Saint Hubert

Koppel - hiking

Givet

Typisch Frans straatje

Le Saint Hubert

Le Saint Hubert

Koppel aan het wandelen

Locatie

Adresgegevens
Le Saint Hubert
47 Gr Grande Rue
Haybes, Frankrijk
Le Saint Hubert
Deals in omgeving